Оновлення програми БТ : КОШТОРИС 8.1 від 10.07.24

Будівельні Технології: Кошторис 8.1, редакція від 10 липня 2024 року.

  1. Виправлено форми договірної ціни та акту приймання виконаних дорожніх робіт.
  2. Реалізовано друк форми М-29 до договірної ціни та акту приймання виконаних дорожніх робіт.
  3. У вікні «Усереднення ціни» відображається обсяг ресурсу за договірною ціною та поточним актом, якщо обсяг за договірною ціною не визначено, то в усереднені приймає участь обсяг ресурсу за актом.
  4. У вікні «Інші витрати» реалізовано переміщення інших витрат, створених користувачем, в межах глави зведеного кошторисного розрахунку.
  5. Для всіх наявних методик розрахунку кошторисної документації, за ресурсним методом та УПВ, реалізована договірна знижка, яку можна встановити у вікні «Інші витрати» для договірної ціни та акту виконаних робіт. Договірна знижка не нараховується на витрати замовника та зворотні суми.
  6. Покращено завантаження кошторисів з файлів формату ІБД.
  7. Покращено функцію порівняння акту з договірною ціною.
  8. До кошторисної нормативної бази додано:
    • КНП 03362123-001:2023 РЕКНб «Улаштування поливо-зрошувальних мереж з поліетиленових напірних труб РЕ SDR», КО «Київзеленбуд»;
    • КНП 37024912-005:2024 - РЕКНб «Гiдроiзоляцiйнi роботи з використанням бентонiтових BPA-CEMtobent CS-Plus та BPA-CEMtobent DS», ТОВ «Центр гідроізоляції і покрівлі».

Завантажити оновлення

Користувачам програми "Будівельні Технології - КОШТОРИС" версії 7.х замовити встановлення версії 8, рекомендації щодо встановлення та інші важливі відповіді на запитання в програмі перейти по посиланню ПК «Будіельні Технології - КОШТОРИС» версія 8 або на поштову скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , а також за телефоном 044-501-63-10.

Купити нову програму і додаткові модулі: ПК «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8»

Онлайн Чат