Онлайн-сервіс моніторингу цін будівельних матеріалів CheckPrice

Шановні колеги!

Ми продовжуємо розвивати наші продукти і прагнемо зробити Ваш будівельний процес максимально продуктивним.

Сучасний Онлайн-сервіс моніторингу цін будівельних матеріалів CheckPrice – зручний та доступний інструмент для кошторисника та фахівців інших професій у галузі будівництва, який містить базу актуальних цін на ринку будівельних матеріалів України.

Вірогідно, Ви вже мали змогу ознайомитися із сервісом CheckPrice в інтеграції з програмним комплексом «Будівельні Технології: Кошторис 8», оцінити його ефективність та залишитися задоволеними. Але зараз CheckPrice став доступним ще й в мережі Інтернет.

Актуальні ціни на будівельні матеріали тепер доступні усім без будь-яких передплат!

База цін CheckPrice налічує понад 3 500 000 позицій матеріалів від понад 17 500 постачальників. Оновлення цін відбувається щодня в режимі Онлайн.

Сервіс CheckPrice стане в нагоді усім учасникам будівельного процесу: інвесторам та замовникам будівництва, проєктним та будівельним організаціям, постачальникам будівельних матеріалів.

Аналіз ринку будівельних матеріалів України зручно здійснювати за допомогою сервісу CheckPrice на кожній стадії розробки кошторисної документації та навіть ще на стадії планування інвестицій.

Інвестори матимуть змогу як найточніше планувати свої майбутні витрати та коригувати свої фінансові плани в режимі реального часу, користуючись Онлайн-сервісом CheckPrice.

Проєктувальникам буде цікаво попрацювати із Онлайн-сервісом моніторингу цін будівельних матеріалів CheckPrice, щоб закласти у проєкт актуальні поточні ціни на матеріали та зменшити ризики замовника.

Будівельним організаціям варто скористатися сервісом CheckPrice для забезпечення точних кошторисних розрахунків та обґрунтованих цін на матеріали, щоб порозумітися із замовником або генпідрядником. Також це у рази пришвидшить роботу кошторисника і організація матиме можливість надавати більше тендерних пропозицій, вигравати більше тендерів і врешті заробляти більше.

Завдяки сервісу CheckPrice Замовник зможе вчасно контролювати підрядника у частині цін на будівельні матеріали і уникнути суперечок з ним на фінальних стадіях будівництва.

Для постачальників будівельних матеріалів сервіс CheckPrice – це можливість ознайомити зі своєю продукцією широкий загал учасників будівельного процесу та здобути репутацію на будівельному ринку.

Реєструйтеся на сервісі CheckPrice, рахуйте точніше, встигайте більше!

Зареєструватися на сервісі

Онлайн Чат