Кошторис 8 - зустрічайте майбутнє ...

Шановні колеги!

Колектив нашої компанії з величезною повагою та вдячністю ставиться до Вашого вибору. Ми впевнені, що вихід нової довгоочікуваної версії програми ПК «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8» буде величезним проривом можливостей розрахунку та аналізу в кошторисній справі!


Випуску 8-й версії передувала масштабна і кропітка робота протягом більш ніж 2-х років, в результаті якої ми постійно покращували і допрацьовували функції програми, намагаючись створити досконалий продукт, здатний легко і просто вирішувати найскладніші завдання.


Ми сподіваємося, що вивчення програми Кошторис 8 не займе у Вас багато часу і при цьому надасть Вам задоволення від отриманих знань і несподівано відкритих Вам можливостей!



Кошторисна програма «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8» - це програма нового покоління, яка надає можливість відстежувати в онлайн режимі інформацію про стан будівництва на всіх етапах від проектування до здачі об’єкта в експлуатацію так, щоб керівник в будь-який момент часу отримував вичерпну інформацію з будь-якого об'єкту будівництва або договору. Це стало можливим завдяки заздалегідь продуманій перспективній структурі сучасного мережевого програмного продукту та реалізації функцій, які фактично перетворюють кошторисну програму в управлінську систему.


Процес переходу з однієї версії на іншу здійснюватиметься за наступними етапами:

1. Усі користувачі 7-ої версії програми «Будівельні Технології - КОШТОРИС» отримають 8-му версію безкоштовно в межах актуальних і діючих договорів на обслуговування:

  • користувачі локальної версії отримають Базову версію «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8»;
  • користувачі мережевої версії отримають Професійну версію «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8»;
  • якщо до Вашої програми «Будівельні Технології - КОШТОРИС» версія 7 були підключені модулі «Загальношахтні витрати» та MS Project, Ви отримаєте їх до версії 8 безкоштовно, решта модулів зможете придбати додатково.

2. На робочому столі з’явиться ще один ярлик і обидві програми паралельно зможуть працювати (даний процес схожий на перехід з ДБН на ДСТУ).

3. Ви з легкістю зможете обмінюватись проектами між 7-ю та 8-ю версіями. Окрім того, 7-ма версія програми «Будівельні Технології - КОШТОРИС» буде підтримуватись протягом наступного року. Будуть виходити оновлення, ми будемо надавати технічну підтримку та надавати консультації по роботі в програмі.


Замовити доступ до версії 8, рекомендації по встановленню та інші вважливі відповіді на запитання Ви зможете отримати за посиланням ПК «Будівельні Технології - КОШТОРИС» версія 8 або на поштову скриньку: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. та за телефоном 044-501-63-10.
Придбати нову програму та додаткові модулі зі знижкою: ПК «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8»

Примітка:

  • Професійна і корпоративна версії можуть постачатися без модуля «СМЕТА 8: Адмін» - тобто він є не обов’язковим, оскільки в користувачів СМЕТА 8 є «Особистий кабінет», де вони можуть налаштувати свій обліковий запис.

Для підвищення рівня кваліфікації спеціалістів компанії без відриву від професійної діяльності пропонуємо дистанційні курси навчання:


Найменування курсів Розклад занять Вартість з ПДВ,грн
1 Повний курс: Кошторисна справа і ціноутворення в будівництві. Розрахунок кошторисів на будівельні роботи (Вивчення основ кошторисної справи і ціноутворення в будівництві, освоєння принципів і правил основ складання та перевірки кошторисної документації в програмі «Будівельні Технології: КОШТОРИС 8», 13 лекцій, дні занять вівторок-четвер) 12 березня - 30 квітня
 9.00-11.00
4440,00
2 Визначення вартості проектно-вишукувальних робіт (Вивчення методики визначення вартості проектно-вишукувальних робіт у відповідності із нормативно-законодавчою базою України. Курс враховує Зміни № 3 до ДСТУ Б Д.1.1-7:2013 Правила визначення вартості проектно-вишукувальних робіт і експертизи проектної документації на будівництво, 8 лекцій, дні заняття понеділок-середа) 12 березня - 19 квітня
 11.30-13.30
3240.00

За більш детальною інформацією звертайтесь за тел. 044-501-63-10 .

Онлайн Чат